Ranzijn PetCare

Over ons

Met het online videoconsult van de Ranzijn Dierenartsenpraktijk kan je op een door jou gewenst moment met een van onze diernartsen, gedragsdeskundigen of hondentrainers een informatief, niet-urgent consult hebben. 

Deze service is gratis. Onderstaand zie je enkele van ons artsen en paraveterinairs die een online videoconsult aanbieden. 

Het team
Dierenarts Conny
Dierenarts Conny Gediplomeerd dierenarts Conny is gek op alle dieren en wist al jong dat zij dierenarts wilde worden. Ze volgde haar studie Diergeneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Gediplomeerd dierenarts Conny is gek op alle dieren en wist al jong dat zij dierenarts wilde worden. Ze volgde haar studie Diergeneeskunde aan de Universiteit van Utrecht.
Paraveterinair Diana
Paraveterinair Diana Gediplomeerd paraveterinair Diana Bart heeft een jarenlange ervaring en geeft tevens hondengedragstrainingen waar zij meerdere cursussen voor heeft gevolgd.
Paraveterinair Wendy
Paraveterinair Wendy Wendy is werkzaam als paraveterinair bij Ranzijn Dierenarts Alkmaar. Na het volgen van de opleiding dierverzorging is ze overgegaan naar de opleiding paraveterinair.
Paraveterinair Tessa
Paraveterinair Tessa Na 5 jaar werkzaam te zijn geweest bij een dierenspeciaalzaak is Tessa nu als paraveterinair aan het werk bij Ranzijn Dierenarts in Velserbroek. Ze heeft de opleiding Dierverzorging gedaan is afgestudeerd als Paraveterinair.